About

rups-pop-vlinder
Voor verandering is stilstand nodig

De ontwikkelversneller maakt systemen waarin je onderzoekt welke stappen je kan ondernemen om gelukkiger en succesvoller te worden. Vanuit het gedachtegoed van de lerende organisatie. Niemand kan iemand iets leren. Faciliteren , katalyseren dat kan wel; uiteindelijk bepaal je zelf wat je wel en niet doet met de aangeboden kennis en geoefende vaardigheden. Daarom beperkt de Ontwikkelversneller zich tot het bieden van een  stimulerende leer-omgeving; een cocon voor bezinning. Als jij daarin weet uit te vinden welke stappen je gaat zetten om gelukkiger te zijn en/of  je persoonlijke doelen te bereiken, zit het grote werk er op. Want als je weet wat je wilt, raak je niet afgeleid; alles wat aandacht krijgt groeit namelijk.

Doel van de Ontwikkelversneller is een online omgeving te creëren waarin je je thuis voelt. Elke keer als je voor een moeilijke opgave staat, een keuze moet maken of heftige ervaring te verwerken hebt is de Ontwikkelversneller een stimulans en veilige omgeving om persoonlijke dingen uit te zoeken. De ontwikkelversneller is een inspirerende en stimulerende omgeving waarbij je  je eigen vrienden en familie, coaches of leraren per ‘project’ kan uitnodigen. Je staat er niet alleen voor, je beslist zelf wie er met je mee mogen lopen.

Petra Aartsen en Gemma Lesterhuis vormen het team wat online Leren en Ontwikkelen voor jou dichterbij gaan halen. We beginnen met digitale vaardigheden, omdat dat per slot van rekening de toegang tot nieuwe mogelijkheden flink in de weg kan staan.

Reageer op onze bedenksels, dan . Zo krijg je niet alleen vat op je eigen ontwikkeling, maar ook op de organisatie – ontwikkeling van de Ontwikkelversneller.

Dit doet mij denken aan ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s