Zomervakantie

Korenburgerveen_035bAls trainer/coach gebruik je de zomer graag voor een pas op de plaats. Wil jij een zomerdag in de Achterhoek doorbrengen om na te denken over blended learning, online leeromgeving, virtual classrooms, passief inkomen of iets dergelijks?

Welkom
Doe mee aan ons eerstvolgende webinar aanstaande donderdagmorgen en we maken een plan! En dan gaan we natuurlijk ook genieten van de natuur en het heerlijke gevoel verder te komen zonder hard te werken.

Dit doet mij denken aan ...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s